Dit heb je nodig voor acht drankjes: 2 komkommers ½ galiameloen 250 ml water 350 ml bruiswater sap van een halve limoen 2 tl suiker (of aangepaste hoeveelheid suikervervanger naar keuze) om te garneren: een paar verticaal gesneden plakjes komkommer
600 ml halfvolle melk (of een plantaardige variant) 50 g kokosmelk 1 rijpe banaan 2 afgestreken koffielepels cacaopoeder 2 koffielepels honing
Ingrediënten voor 4 glazen: – Sap van 4 pompelmoezen – 200ml water – 300ml tonic – 12 el agavesiroop (of honing) – 4cm gember – 8 takjes rozemarijn – IJsblokjes
• 500 ml havermelk • 2 el maple syrup • 1 tl kurkuma • halve el kaneelpoeder • halve tl vanille extract • 1/4e tl gemberpoeder • 1 tl kardemom • optioneel: beetje zwarte peper
– 10 gram losse zwarte thee (of andere thee naar keuze) – 1 liter kraantjeswater – 1 citroen – 100 gram blauwe bessen – 1 eetlepel honing (optioneel) Tip: Je kan fruit of kruiden naar smaak toevoegen
– 2cl tequila – 1cl triple sec – 1cl rum – 15cl versgeperst sinaasappelsap – 3cl versgeperst limoen/citroensap – 2cl grenadine – IJs – Schijfje sinaasappel – Schijfje limoen/citroen – 1 kers – 1 aardbei – Verse munt
een mango 1 eetlepel suiker een handjevol muntblaadjes sap van een halve limoen een handvol ijsblokjes bruiswater extra limoenschijfjes, mangoblokjes of muntblaadjes als garnituur
1 groene appel, in stukjes gesneden 1 appelsien, in stukjes gesneden 1 citroen, in stukjes gesneden een half bakje aardbeien, in stukjes gesneden 120 ml rode druivensap, gekoeld 120 ml cranberrysap, gekoeld 120 ml sinaasappelsap, gekoeld 360 ml bruiswater, gekoeld
Voor de siroop: 250 ml water 100 gr suiker een stuk gember van ongeveer 5 cm, geschild en dun gesneden Voor de mocktail: 12 braambessen een handjevol verse muntblaadjes sap van een citroen een deel plat water een deel gembersiroop twee delen bruiswater ijsblokjes
een pompelmoes. vier wortels een groot glas water een stukje gember van een cm een stukje kurkuma van een cm
vier volle handen spinazie of boerenkool een kop citroengrasthee een kop ongezoet kokoswater 150 ml Griekse yoghurt twee rijpe bananen toe
vier rode bieten twee (of meer naar smaak) kopjes bevroren bosbessen twee eetlepels chia zaden drie kopjes amandelmelk een kopje water en een snuifje zoetmiddel