Herboristerie

Wie biologisch of natuurlijk eet, wil zich ook met natuurlijke producten verzorgen en versterken. Onze gediplomeerde herboristen worden regelmatig bijgeschoold, zo weet je zeker dat je goed geadviseerd wordt.

De herboristerie in de winkels

In beide winkels neemt de herboristerie een groot deel in. Met het uitgebreide aanbod en de specifieke kennis onderscheidt Het Natuurhuis zich van andere biowinkels en supermarkten.

In centrum Antwerpen

Vlakbij het kloppend shoppinghart van Antwerpen ligt Het Natuurhuis Antwerpen in de Otto Veniusstraat. Op de eerste verdieping vind je de herboristerie, bereikbaar via de trap en de lift. De ruimte is open, overzichtelijk en licht, zodat je aangenaam kan winkelen. Bij vragen staan onze gediplomeerde herboristen je graag te woord.

In Merksem

In Merksem, niet ver van waar het verhaal van Het Natuurhuis begon, vind je de winkel in de Eethuisstraat. Rechts achteraan in de winkel loop je over een klein verhoogje de herboristerie binnen. Deze gezellige ruimte heeft veel weg van een vintage apotheek, maar heeft alle moderne middeltjes. Onze gediplomeerde herboristen beantwoorden graag je vragen. 

Lees je nog graag wat verder?