Ingrediënten: (hoeveelheid zelf te bepalen) –    wortel in julienne –    koolraap of daikon in julienne  –    6 verschillende soorten kiemen –    peterselie –    babyspinazie –    Herbamare –    citroensap –    zwarte peper –    olijfolie –    snuifje karwijzaad

Read More

Ingrediënten voor 1 portie: · 3 kwarteleitjes · 1 avocado · Handjevol pecannoten · Een halve rode ui · 100 g wilde raketsla · Enkele eetbare bloemen

Read More

• 40-tal scampi • 2 avocado’s • 1 komkommer • Sla • 1 ui • 1 tl rietsuiker • 1tl mosterd • Olijfolie (of andere plantaardige olie) • 1 teentje knoflook • Peper & zout

Read More

1 potje cannellini bonen 1 teentje knoflook 3 à 4 eetlepels citroensap + een beetje zeste flinke scheut olijfolie halve theelepel zeezout zwarte peper

Read More

Voor de pastasalade 500 gr boekweitpasta 1 bloemkool   voor de gremolata 1 handvol peterselie (platte of krulpeterselie) 4 grote stengels boerenkool 2 tenen look sap + zeste van 1 citroen (kies hiervoor zeker biocitroenen) 1/4 kop olijfolie peper en zeezout   “Parmezaan” van amandel 1 kop ongepelde amandelen 4 eetlepels edelgistvlokken flinke snuif zeezout…

Read More

Voor de salade     1/2 knolselder (afhankelijk van de grootte) 3 rode bieten 1 granaatappel platte peterselie 2 stronken roodlof of raddichio     Voor de dressing   3 eetlepels tahini   1 eetlepel appelciderazijn 1 eetlepel olijfolie snuif za’atar 1 theelepel graanmosterd       Voor de gekarameliseerde walnoten   handvol walnoten 1…

Read More