Ingrediënten: (hoeveelheid zelf te bepalen) – wortel in julienne – koolraap of daikon in julienne – 6 verschillende soorten kiemen – peterselie – babyspinazie – Herbamare – citroensap – zwarte peper – olijfolie – snuifje karwijzaad
Ingrediënten voor 1 portie: · 3 kwarteleitjes · 1 avocado · Handjevol pecannoten · Een halve rode ui · 100 g wilde raketsla · Enkele eetbare bloemen
• 40-tal scampi • 2 avocado’s • 1 komkommer • Sla • 1 ui • 1 tl rietsuiker • 1tl mosterd • Olijfolie (of andere plantaardige olie) • 1 teentje knoflook • Peper & zout
1 potje cannellini bonen 1 teentje knoflook 3 à 4 eetlepels citroensap + een beetje zeste flinke scheut olijfolie halve theelepel zeezout zwarte peper
Voor de pastasalade 500 gr boekweitpasta 1 bloemkool voor de gremolata 1 handvol peterselie (platte of krulpeterselie) 4 grote stengels boerenkool 2 tenen look sap + zeste van 1 citroen (kies hiervoor zeker biocitroenen) 1/4 kop olijfolie peper en zeezout “Parmezaan” van amandel 1 kop ongepelde amandelen 4 eetlepels edelgistvlokken flinke snuif zeezout…
Voor de salade 1/2 knolselder (afhankelijk van de grootte) 3 rode bieten 1 granaatappel platte peterselie 2 stronken roodlof of raddichio Voor de dressing 3 eetlepels tahini 1 eetlepel appelciderazijn 1 eetlepel olijfolie snuif za’atar 1 theelepel graanmosterd Voor de gekarameliseerde walnoten handvol walnoten 1…