4 oppeppers tegen je winterdip

Beginnen de koude temperaturen en korte dagen door te wegen? Boost je weerstand én je gemoed met deze oppeppers.  

Kwaaltje? Onze herboristen weten raad!

Lijkt het alsof je elke verkoudheid en buikgriep oppikt die de ronde doet? Dan is een multivitaminecomplex misschien wel een goed idee. Vibracell Energy & Vitality, op basis van koudgeperste sappen uit groenten, fruit en andere planten, ondersteunt de werking van je immuunsysteem en wapent je lichaam tegen vermoeidheid. 

En voor wie liever een capsule neemt, is er Cat’s Claw van Nataos. Dit voedingssupplement zit boordevol alkaloïden uit de binnenschors van de kattenklauw, een klimplant die voornamelijk in het Peruaanse regenwoud groeit. Inheemse volkeren gebruiken de plant al eeuwenlang om de heilzame werking op het immuumsysteem, de circulatie en de darmfunctie. 

Zit jij met een kwaaltje? Kom langs bij Het Natuurhuis en laat je adviseren door onze herboristen.

Sterkere weerstand start bij je voeding

Voedingssupplementen zijn natuurlijk geen vervanging van een gezonde levensstijl. Een goede nachtrust, voldoende ontspanning en beweging en een gevarieerd eetpatroon vol groente zijn essentieel voor de goede werking van je immuunsysteem. 

In de winter houden we van hartige, verwarmende curry’s en maaltijdsoepen. Zoals het recept van de maand: een stevige linzensoep met gember, kurkuma en heel wat groente

Ontdek het nu

Terra Biocare: ook je huid houdt van bio

In de meditatieleer en holistische geneeskunde is contact met je lichaam onontbeerlijk voor een goede fysieke en mentale gezondheid. Neem dus geregeld de tijd om verbinding te zoeken met je lichaam, om bewust te ‘voelen’. Rol bij elke stap die je zet je voet over de grond. Ervaar de temperatuur van het water wanneer je je handen wast. Of neem de tijd om goed voor je huid te zorgen. 

Las zo’n verzorgingsmoment in met Terra Biocare, een biologische verzorgingslijn uit Italië. Alle producten zijn 100% vegan en ECOCERT-gecertificeerd. Onze favoriet? De Ol Oil, een droge olie voor lichaam en haar met een betoverend (natuurlijk!) parfum. 

Maak van het aanbrengen van de olie een meditatieve oefening en probeer je aandacht bij je lichaam te houden. Dwalen je gedachten af? Laat de gedachte passeren en breng je aandacht terug naar je lichaam. En opnieuw, en opnieuw … 

Promo’s van januari

Ook deze maand heeft Het Natuurhuis heel wat producten in de aanbieding. Vergeet zeker je klantenkaart niet mee te brengen, want je krijgt de hele maand lang dubbele punten. Da’s dus niet 1 punt, maar 2 punten per € 2 die je uitgeeft. Tot snel!  

1 januari tot en met 14 januari

15 januari tot en met 28 januari

29 januari tot en met 11 februari