• 50min

Lekker bij een taske thee of koffie! Of gewoon zo natuurlijk …

50g bloem
50g amandelbloem
2tl lijnzaadmeel/poeder
180ml sojamelk (of alternatief)
90g suiker (of alternatief)
20g gesmolten kokosolie
1tl bakpoeder
Walnoten
Chocoladeschilfers / Chocolate chips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng alle ingrediënten grondig in een kom. Verkruimel de walnoten en voeg ze samen met de gesmolten kokosolie toe aan het mengsel.

  2. Maak van het deeg twee rechthoekige platte blokken. Leg ze op een bakplaat en bak gedurende 20 minuten.

  3. Haal uit de oven, laat ongeveer 5 minuten afkoelen. 

  4. Snijd het deeg in plakjes van ongeveer 2,5 cm dik. Leg ze met de gesneden kant naar boven en bak 20 minuten. 

  5. Draai de biscotti om en bak nog eens 10 minuten tot ze lekker krokant zijn.