• 25min
  • 4 personen

Als je sport, moet je ook je voeding aanpassen. Uit deze heerlijke maaltijd haal je net dat extraatje energie om er flink tegenaan te kunnen gaan!

• 500 gram pasta (naar keuze)
• 500 gram kipfilet (Veggie of vegan? Vervang de kipfilet door de veggie kipstuckjes van De Vegetarische Slager)
• olijfolie
• zongedroogde tomaten
• 1 courgette
• 2 uien
• 200 gram groene pesto
• pijnboompitten

  1. Snijd de kipfilet in blokjes en kook de pasta beetgaar.

  2. Snipper de uien en snijd de courgette fijn. Giet een scheutje olijfolie in een pan en stoof de uien 1-2 minuten.

  3. Voeg vervolgens de blokjes kip toe en bak deze op middelhoog vuur totdat ze een mooie bruine kleur hebben.

  4. Voeg dan de courgetteblokjes toe en doe een deksel op de pan. Laat het geheel 5-7 minuten op een laag vuur doorbakken.

  5. Voeg ten slotte de pesto en zongedroogde tomaten toe aan de kip met groenten en laat het geheel nog 3 minuten op het vuur staan. Voeg zout en peper toe naar smaak.

  6. Serveer de pasta en strooi wat pijnboompitten over het gerecht.