• 30min

Wandel je mee met de dodentocht? Dan geven deze zelfgemaakte repen je kilometers energie!

  • 85 g pindakaas
  • 60 ml esdoornsiroop
  • 1 eetlepel melk (soja of amandel)
  • 200 g appelmoes
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 220 g havervlokken
  • 55 g gedroogde veenbessen en rozijnen
  • 55 g chocolate chips
  • 125 g kokossnippers
  • 1 eetlepel kaneel
  • eventueel extra chocolade voor bovenop
  1. Mix eerst de pindakaas, esdoornsiroop, melk, appelmoes en kokosolie. Wanneer het mengsel mooi egaal is, voeg je de havervlokken, veenbessen, rozijnen, kokossnippers, chocolate chips en kaneel toe.

  2. Verspreid het mengsel over een bakplaat en bak 20 minuten op 170 graden. Laat afkoelen.

  3. Smelt de overgebleven chocolade en laat met een lepel op het granolagebak druppelen. Liever een gezonde variant? Vervang de chocolate chips door noten en bestrooi de repen met wat kokospoeder.

  4. Snij het geheel in repen en bewaar in een droge, koele plaats.