• 30min

    •    400g Halloumi
    •    Courgette
    •    Gele paprika
    •    Kerstomaten
    •    6 Takjes Basilicum
    •    6 takjes Peterselie
    •    4 takjes munt
    •    Limoen
    •    Olijfolie
    •    Peper en zout

  1. Snijd de halloumi, de paprika en de courgette in blokjes om op een satéstok te prikken.   

  2. De kerstomaten hoef je niet te snijden en prik je mee op de satéstok.    

  3. Laat langs alle kanten grillen op de barbecue.    

  4. Wanneer de groenten warm zijn, kruid je ze met peper en zout (en eventueel nog andere kruiden naar smaak).   

  5. Ondertussen pureer je de kruiden (munt, peterselie en basilicum) samen met enkele lepels olijfolie.   

  6. Voeg het sap van een halve limoen toe (of een hele naar smaak) aan je dressing. Breng verder op smaak met peper en zout.  

  7. Giet de dressing over je Halloumi-groenten satés wanneer ze klaar zijn.