- 85 g pindakaas
- 60 ml esdoornsiroop
- 1 eetlepel melk (soja of amandel)
- 200 g appelmoes
- 1 eetlepel kokosolie
- 220 g havervlokken
- 55 g gedroogde veenbessen en rozijnen
- 55 g chocolate chips
- 125 g kokossnippers
- 1 eetlepel kaneel
- eventueel extra chocolade voor bovenop
Zelfgemaakte energierepen
Wandel je mee met de dodentocht? Dan geven deze zelfgemaakte repen je kilometers energie!
- 30 Min
Ingredients
Stappen
- Mix eerst de pindakaas, esdoornsiroop, melk, appelmoes en kokosolie. Wanneer het mengsel mooi egaal is, voeg je de havervlokken, veenbessen, rozijnen, kokossnippers, chocolate chips en kaneel toe.
- Verspreid het mengsel over een bakplaat en bak 20 minuten op 170 graden. Laat afkoelen.
- Smelt de overgebleven chocolade en laat met een lepel op het granolagebak druppelen. Liever een gezonde variant? Vervang de chocolate chips door noten en bestrooi de repen met wat kokospoeder.
- Snij het geheel in repen en bewaar in een droge, koele plaats.