Ingrediënten:
300g spaghetti/tagliatelle/penne
300g vegan bacon/spek(blokjes)
500ml ongezoete amandelmelk
6 eetlepels edelgistvlokken
4 teentjes knoflook
2 rode uien
Olijfolie
Gerookt paprikapoeder
Verse basilicum of peterselie
Peper & Zout
Een heerlijk romige pasta carbonara, wat als wij nu een receptje hadden dat je in een wip en zonder vlees kan bereiden?
300g spaghetti/tagliatelle/penne
300g vegan bacon/spek(blokjes)
500ml ongezoete amandelmelk
6 eetlepels edelgistvlokken
4 teentjes knoflook
2 rode uien
Olijfolie
Gerookt paprikapoeder
Verse basilicum of peterselie
Peper & Zout
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste tips, gezonde inspiratie en exclusieve kortingen. Mis geen enkel event of seizoensaanbieding.
Meld je nu aan en laat je verrassen! *
* Door dit formulier in te vullen meldt u zich aan voor het ontvangen van e-mails van
Het Natuurhuis en kunt u zich te allen tijde afmelden.