– 4 verse makreelfilets
– 250 gram tarwenoedel
– 2 kleine kroppen paksoi
– 2 lente-uitjes
– 2 centimeter verse gember
– 2 takjes verse koriander
– 6 gedroogde shiitake’s
– 1 eetlepel wakame
– 2 eetlepels miso
– 250 milliliter sake
– 2 eetlepels mirin
– 1 eetlepel donkere sojasaus
– 1 eetlepel witte sesamzaadjes
– 1 koffielepel rietsuiker
– 250 gram tarwenoedel
– 2 kleine kroppen paksoi
– 2 lente-uitjes
– 2 centimeter verse gember
– 2 takjes verse koriander
– 6 gedroogde shiitake’s
– 1 eetlepel wakame
– 2 eetlepels miso
– 250 milliliter sake
– 2 eetlepels mirin
– 1 eetlepel donkere sojasaus
– 1 eetlepel witte sesamzaadjes
– 1 koffielepel rietsuiker