Lentesla met eetbare bloemen

Natuurhuis_Bloemensalade_LR

Ingredients

Ingrediënten voor 1 portie:
· 3 kwarteleitjes
· 1 avocado
· Handjevol pecannoten
· Een halve rode ui
· 100 g wilde raketsla
· Enkele eetbare bloemen

Stappen

  1. Kook de kwarteleitjes zacht (ongeveer 2 minuten). Heb je liever hardgekookte eitjes? Laat ze dan 5 minuten koken.
  2. Spoel de eitjes af onder koud water en laat afkoelen. Pel ondertussen de rode ui en snij in ringen.
  3. Halveer de avocado, verwijder de pit samen met de schil en breek de helften in stukken.
  4. Pel de kwarteleieren en snij ze in twee.
  5. Was de raketsla en verdeel over het bord. Strooi de ui, avocado, kwarteleieren, eetbare bloemen en pecannoten erover. Werk af met grof gemalen chilipeper.
Delen: