Gegrilde kip en perziksalade

Kipenperziksalade

Ingredients

SALADE

• olijfolie
• 4 kipfilets
• 3 perziken in schijfjes
• 300g rucola
• 1/2 rode ui
• zeezout
• peper

 

DRESSING

• balsamicoazijn
• 1 theelepel limoensap
• 1 theelepel honing
• 4 eetlepels olijfolie

Stappen

  1. Verhit een grillpan op medium.
  2. Snij de kipfilets op een snijplank en besprenkel met olijfolie, peper en zout.
  3. Voeg de kipfilets toe aan de grillpan en bak 7-8 min aan beide zijdes. Zet daarna opzij om af te koelen en snij vervolgens in kleinere stukjes.
  4. Voeg in dezelfde pan de perzikschijfjes toe en laat ze 1 tot 2 minuten bakken aan beide kanten. Zet opzij om af te koelen.
  5. Voor de dressing: voeg alle ingrediënten in een glazen bokaal samen en mix goed.
  6. Combineer nu de kip met de perzikschijfjes, rucola, rode ui en kruiden. Dresseer op het bord en voeg de dressing toe.
Delen: