– 1 aubergine
– 3 knoflookteentjes (gesneden)
– 1,5 eetlepel olijfolie
– zout
– peper
– garam masala kruiden
– 40g tahini
– 1 blik kikkererwten (uitgelekt 240g)
– limoensap
– koriander
– brood, toast of crackers (om erbij te serveren)
Een heerlijk herfstig aperitiefhapje, of gewoon voor op de boterham.
– 3 knoflookteentjes (gesneden)
– 1,5 eetlepel olijfolie
– zout
– peper
– garam masala kruiden
– 40g tahini
– 1 blik kikkererwten (uitgelekt 240g)
– limoensap
– koriander
– brood, toast of crackers (om erbij te serveren)
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste tips, gezonde inspiratie en exclusieve kortingen. Mis geen enkel event of seizoensaanbieding.
Meld je nu aan en laat je verrassen! *
* Door dit formulier in te vullen meldt u zich aan voor het ontvangen van e-mails van
Het Natuurhuis en kunt u zich te allen tijde afmelden.