Liza, Single, Trinkel, Bessy, Zwarte Madam en Kapke, het zouden zo stripfiguren kunnen zijn, maar in feite zijn het de klinkende namen van de biobieren van brouwerij Warmenbol in Aartselaar. Deze creatieve brouwsels zijn het geesteskind van Paul Warmenbol, een architect die gaandeweg gebeten werd door de microbe van het brouwersambacht!

Bij Warmenbol trekt men al sinds de oprichting in 2015 vol de groene kaart. Ze verkiezen om enkel met biologische ingrediënten te werken vanwege de impact die een teeltwijze heeft op de bodem en zijn samenstelling, en alles dat erop leeft. Bij bier gaat het in feite om alle producten behalve de biergist die geen biologisch label heeft (dat die gist niet genetisch gemanipuleerd werd, is wel gecertifieerd) en ook het water, omdat water nu eenmaal niet geteeld wordt.

Van honingtripels en stout tot IPA’s en fruitbieren, het aanbod van brouwerij Warmenbol is best uitgebreid waardoor iedere bierliefhebber zeker iets lekkers zal vinden. Intussen is de Lizatripel in Aartselaar een erkend streekproduct onder het motto “de Zuidrand, dat smaakt”. Ontdek het gamma van Warmenbol in onze winkel. Gezondheid!