Your health our mission. Ojibwa / De Roeck uit het Oost-Vlaamse Moerzeke biedt hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen aan die worden bereid volgens innovatieve productiemethodes met de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. In deze folder laten we je kennismaken met de producten van Nataos en Udo’s Choice.

Groenalg, duindoorn, krill, hennep, zwavel … de grondstoffen van het Nataos-productengamma klinken misschien bijzonder, maar ze zijn wel erg effectief. Voor bijna elk deel van ons lichaam is er wel een voedingssupplement. Van de gezonde werking van ons hart en onze hersenen (Nataos Krill Oil) tot de versterking van onze weerstand (Nataos Chlorella Pure)en het behoud van soepele gewrichten en een gezond immuunsysteem (Nataos Cannabidol Superior). En neen, van dat laatste product met hennepzaadolie word je niet high.

Wie is Udo? Udo Erasmus is een entiteit als het gaat over “goede vetten”. Naast veelgevraagd spreker en erkend schrijver heeft hij onder de merknaam Udo’s Choice een breed gamma aan voedingssupplementen op de markt gebracht die je helpen bij de samenstelling van een gezond dagelijks menu.