Het verhaal van Naïf begon in 2013. Oprichters Jochem en Sjoerd waren prille vaders en kwamen tot een onrustwekkende ontdekking: in quasi alle babyverzorgingsproducten zaten schadelijke ingrediënten. Toen richtten de heren samen Naïf op: gezonde, natuurlijke verzorgingsproducten voor de allerkleinsten. Goed voor de huid, en ook voor de planeet. Al snel grepen ook volwassenen naar de verzorgingsproducten van Naïf. En dat verbaast ons weinig.

 

Anno 2021 is Naïf veel meer dan huidverzorgingsproducten voor kinderen. Ze zijn Nederland’s hoop in bange zomers, voor iedereen. De rode draad in hun verhaal? Chemische producten vermijden en vol inzetten op natuurlijke alternatieven. Zo gebruiken de Naïf-producten lijnzaadolie, katoenzaadolie, avocado-olie en tomatenextract, maar ook zinkoxide en kokosvezels. Zo wil het bedrijf inzetten op puurheid. Van mens en planeet. Zelf verwoorden ze het zo: de plek waar we geboren zijn beter achterlaten dan hoe we ‘m aantroffen.

 

Naïf-producten bij Het Natuurhuis

Wie de geschiedenis van Naïf nu al een beetje kent, weet dat ze als partner van Het Natuurhuis perfect op hun plaats zijn. Niet alleen kan je in onze winkels terecht voor verschillende huidverzorgingsproducten, we geven er zelfs mooie kortingen bovenop.