De Nederlandse Meesters van De Halm hebben een glasheldere visie. Waarom je graan importeren uit verre streken terwijl het in je eigen achtertuin wordt geteeld? Volledig biologisch. En als de oogst tegenvalt? Of de graansoort in kwestie niet in Nederland kan worden geteeld? Dan zoeken onze meesters ze zo dicht mogelijk bij huis, met een scherp oog voor het biologische plaatje.

De biologische 7-korenvlokken van Meesters van De Halm: dichter bij graan kom je niet. Deze vlokken bestaan uit maar liefst zeven verschillende granen: haver, gerst, rogge, tarwe, maïs, boekweit en rijst. Perfect voor pap, in yoghurt of zelfs in combinatie met vers fruit. Oh ja, de verpakking is trouwens volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen (suikerriet en cellulose) en dus onschadelijk voor het milieu!

Onze meesters zijn van alle markten thuis. De krokante muesli van bosvruchten – vol granen, aardbeien, bramen en frambozen – garandeert je een fris en fruitig begin van de dag. De ruwe rietsuiker maakt het zoete plaatje compleet. Liever geen suiker? Waag dan je kans met de suikervrije granola. Suikerarm, biologisch en vegan. Maar vooral, heerlijk.

Elk topproduct van de Meesters van De Halm laten zien? Dan is deze folder meteen tientallen pagina’s langer. Neem daarom dus zeker een kijkje op www.meestersvandehalm.nl voor de beste biologische muesli, haver, graanvlokken en meer. Laat je daarnaast ook inspireren aan de hand van heerlijke recepten, van de hand van onze meesters zelf. Wij zijn alvast fan! Jij straks ook?