Het Natuurhuis zet graag haar gewaardeerde partners in de vitrine. Deze maand is het de beurt aan MARTERA. Als ontwikkelaar van kwalitatief hoogstaande natuurlijke voedingssupplementen draait het bedrijf uit Gistel al meer dan 20 jaar mee aan de top.

Vlaams familiebedrijf

Bijna 30 jaar geleden werd het familiebedrijf GDI opgericht, waar onder meer MARTERA onderdeel van is. Als producent van voedingssupplementen gaan zij resoluut voor de meest milieuvriendelijke aanpak. Hun missie bestaat eruit om op een natuurlijke wijze de gezondheid en het welzijn van de mensen te bevorderen met pure, natuurlijke en effici├źnte producten van topkwaliteit. 

Het assortiment bevat supplementen van een hoogwaardige kwaliteit zoals aloe-verasap, kurkumasap, graviola sap en nog veel meer. De firma hecht ook belang aan een faire en sociale samenwerking met hun producenten en ondersteunen ook enkele projecten.

Producten van biologische oorsprong

De producten van MARTERA zijn vrij van chemische conserveermiddelen, kleurstoffen of chemische zoetstoffen en komen waar mogelijk uit gecertificeerde biologische landbouw. De grondstoffen, voornamelijk super food sappen en olie, worden rechtstreeks ge├»mporteerd van lokale producenten die met zorg worden uitgekozen. Zo wordt bijvoorbeeld hun Inca Inchi olie duurzaam geoogst in het Peruviaanse Amazone regenwoud en het Aloe Vera Ferox sap wordt gewonnen uit wilde planten die groeien in hun natuurlijke habitat in Afrika. 

Meer weten? Kom naar de Martera demodag op 10 mei in Merksem en 17 mei in Antwerpen.