La vache qui regarde passer les trains, de koe die de treinen ziet passeren? Onze partner van de maand is een hele mond vol, net als hun gamma. “La vache”, uit Duitstalig België, maakt bio-producten met respect voor het milieu en de natuur, met aandacht voor de mens en de hele samenleving. 

Voor alle duidelijkheid; de producten van “La vache” zijn geen melkproducten. Het wil als merk meer het idee uitstralen van een koe die rustig in de weide staat te grazen en daar een hele dag lang kan genieten van de vrije natuur. Duurzaam én gezond. 

Daarnaast wordt ook vol ingezet op familiebedrijven die nog op de traditionele manier hun producten bereiden. Ook maken ze geen gebruik van kunstmatige ingrediënten en conserveringsmiddelen tijdens de bereiding. De meerderheid van de producten in hun assortiment zijn bovendien niet alleen organisch, maar ook vegetarisch. 

In het gamma vind je in de eerste plaats heerlijke mosterd, maar ook vegetarische spreads en (vegan) sauzen en dressings. Ook bieden ze kant-en-klare maaltijden aan, koekjes en sapjes. Ontdek hun uitgebreide aanbod bij het Natuurhuis!