Klean Kanteen

Herbruikbare flessen waren ooit de toekomst, nu zijn ze het heden. Plastic heeft een verwoestende werking op de gezondheid van onze planeet. Dat begreep Klean Kanteen al in het prille begin. Vandaag zie je herbruikbare flesjes overal. Dat juichen we bij Het Natuurhuis alleen maar toe. Samen met Klean Kanteen.

 

klean kanteen groen

Groene innovatie

De ervaring van Klean Kanteen vertaalt zich in een bijzondere productstrategie. Allereerst wordt elke fles voorzien van een speciale coating: de Klean Coat® – deze afwerking garandeert zowel een duurzaam eindproduct als ecologisch verantwoord materiaalgebruik. Je houdt een herbruikbare fles over die jaren meegaat en die tot  stand kwam op een manier die goed is voor mens én milieu. Ten slotte blijft je Klean Kanteen-product er nog jarenlang goed uitzien, klaar voor elk avontuur binnen én buiten.

En dan is er nog Climate Lock®, een unieke isolatie die de gewenste temperatuur van elk drankje garandeert. Zo houden de Klean Kanteen-producten de inhoud koel tot wel 145 uur lang, en warm tot 47 uur. Zo ben je altijd voorbereid op elke activiteit, in elk seizoen.

 

Klean Kanteen