Het verhaal achter Inca’cao is op z’n zachts gezegd inspirerend. Oprichter Vincent Bulteel had als kind al de droom om ooit banketbakker te worden. Na z’n bakkersopleiding begon Vincent te reizen en leerde hij als een ware nomade andere culturen en gebruiken kennen. Van het bruisende, culinaire Parijs tot het verre Afrika, de bron van één van z’n grootste ontdekkingen: de tribal dance Kizomba.

Deze dans, zelfexpressie aan de hand van pianomuziek, deed hem inzien dat gevoed worden meer is dan fysieke voeding alleen. En die fysieke voeding kon maar beter gezond zijn. Deze filosofie vormde de basis voor Inca’cao, Vincent’s lijn van gezonde chocolade, smeerpasta’s en notenboters. Stuk voor stuk producten met een toegevoegd multi-collageen, evenals kokos-octaanolie om de productie van een schonere brandstofbron te stimuleren. Verder hebben ze een glycemische index rond het nulpunt en zijn ze vriendelijk voor het metabolisme.

 

Smeerpasta’s van Inca’cao

We dragen graag ons steentje bij door de smeerpasta’s van Inca’cao ook voor jou beschikbaar te maken. Sterker nog, we geven je zelfs 15% korting op elke smeerpasta. Suikerarm, maar vol van intense smaak. Maak je keuze uit 4 heerlijke smaken: Chocolat Intens, Chocolat Pistache, Chocolat Noisette en Caramel Beurre salé!