75 gr waterkers 450 diepvries doperwtjes 1 prei 800 ml groentebouillon 200 ml melk 2 eetlepels olijfolie Snufje chilipeper 4 eetlepels zure room 1 toefje kruidenkaas
MIX I 150g havervlokken 75g hazelnoten 100g amandelen 75g gepofte quinoa 50g lijnzaad 50g zonnebloempitten 50g pompoenpitten 1tl kaneelpoeder ½ tl gemberpoeder ½ tl kardemonpoeder MIX II 50g gojibessen 50g rozijnen 50g moerbeien 50g cranberries MIX III 3 el ahornsiroop 4 el kokosolie 5 el agavesiroop
3 aubergines, in plakken gesneden 3 soeplepels tarwebloem 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst 1 theelepel Provençaalse kruiden 350g tomaten, in blokjes gesneden 1L passata 5 bolletjes mozzarella, in plakjes gesneden 100g gemalen Parmezaanse kaas
250 g quinoa 180 g rode kool 50 g (wal)noten 40 g honing ½ komkommer 280g koolrabi 100 g wortel 12 ml walnotenolie 25 ml rodewijnazijn 50 ml olijfolie Zout, peper
3 eetlepels olijfolie 1 bos lente-uitjes, in schijfjes 2 teentjes knoflook, geperst 220 gr rijst (arborio) 120 ml droge witte wijn 600 ml groentebouillon 80 gr bevroren erwtjes 100 gr raketsla, gewassen en in stukjes getrokken 20 gr voedingsgist 2 eetlepels amandelmelk zwarte peper