Het zonnetje in Het Natuurhuis

Weleda Sun Edelweiss

We kennen Edelweiss als een zeldzame bergbloem die door hikers en alpinisten graag wordt geplukt als trofee voor de uitdagende klim die ze hebben ondernomen. Wat weinig mensen weten, is dat het iconische bloempje beschermt tegen uv-straling. Die kennis danken we aan een Belg: Jean-Pol Vigneron. Weleda heeft een reeks zonneproducten op de markt gebracht op basis van biologische zonnebloemolie en een extract van biologische Edelweiss. De zonnelotion is waterbestendig en beschermt meteen na aanbrengen tegen schadelijke uv-straling. De lotion ruikt bovendien bergfris en zomers!

Aloe Pura (after)sun lotion

Aloë vera is een plant waarvan het sap vaak wordt gebruikt als middel tegen wondjes en zonnebrand. De Aloe Pura sun lotion bevat 99,9% biologische aloë vera, jojoba (afkomstig van de jojobastruik), avocado, kamille en biologische kruidenextracten. De zonnelotion trekt snel in de huid, is verfrissend en laat geen witte waas achter. Het product is bij Het Natuurhuis verkrijgbaar in verschillende beschermingsfactoren (van 15 tot 50). Er is ook een Aloe Pura aftersun die de huid opnieuw voedt na een dagje zon. 

Annemarie Börlind SUN

Haar eigen cosmetische problemen waren de reden waarom Annemarie Lindner in 1947 begon als schoonheidsspecialiste, om dan later met haar toenmalige zakenpartner Herman Börner natuurlijke cosmeticaproducten te maken en verkopen. De SUN-reeks voorkomt zonnebrand met huidvriendelijke zonnefilters en een extract van Kombu-zeewier. Een duindoorn-complex en vitamine E zorgen voor een gezonde celactiviteit, wat beschermt tegen vroegtijdige veroudering van de huid. 

Laat je huid deze zomer stralen als de zon! Onze herboristen helpen je graag verder in Antwerpen en Merksem.