Elk seizoen heeft zijn charme, maar de lente is voor velen toch de mooiste tijd van het jaar. De natuur staat in bloei, de eerste lentebries streelt ons gezicht en de zon brengt eindelijk terug warmte.

We herleven altijd een beetje in de lente. En om dat heerlijke gevoel te versterken, staat onze meifolder volledig in het teken van innerlijke en uiterlijke schoonheid. Zo kozen we speciaal voor jou onze top drie natuurlijke schoonheidsproducten uit, selecteerden we heerlijke hapjes waardoor je je ook nog eens lekker in je vel voelt en vertellen we over de make-over van Het Natuurhuis. Want niet alleen de natuur, maar ook het Natuurhuis herleeft tijdens de lente. We hebben een volledige make-over achter de rug die toont waarvoor we staan.

Benieuwd?

Bekijk hier onze folder: 

 

 

Verwen je portemonnee!

Om de schoonheid van de lente te vieren ontvang je een kortingsbon van 10% korting tijdens de Beautyweken. Nog geen klant? Vraag je klantenkaart aan en spaar punten voor kortingen. Bovendien geniet je automatisch van alle lopende acties en promo’s. Wil je onze folder voortaan digitaal ontvangen? Klik dan hier en laat je gegevens achter.