Biologische deo

Ongewenste geurtjes verwijderen en een hele dag lang fris ruiken? Dat kan ook op een volledig biologische manier. Ondanks het feit dat ze vaak ingrediënten bevatten die al tijdens of zelfs voor de productie schadelijk zijn geweest voor de natuur, zullen velen zweren bij de grote niet-bio merken. En dat is te verstaan. Ze lijken op het eerste zicht aantrekkelijk -ze geven ook tonnen geld uit aan mooie advertentiecampagnes- en het aanbod is ontegensprekelijk groter. 

Bij Het Natuurhuis vind je echter een mooi gamma deodorants die evenzeer gebruiksvriendelijk zijn, op een natuurlijke wijze geur neutraliseren, vocht absorberen en zeer lang werkzaam zijn. Ook verbeteren ze vaak de hydratatie van de huid zonder de natuurlijke functies van het lichaam te verstoren. 

Naast het gegeven dat de bedrijven erachter er duurzame praktijken op na houden, zit het grootste verschil vooral in de samenstelling. Het zijn deodorants zoals je gewend bent, maar in plaats van met schadelijke chemische stoffen, gemaakt van zuiver natuurlijke en biologische ingrediënten zoals verzorgende en essentiële oliën, natuurzouten en kruidenextracten. In onze herboristerie vind je zowel deodorants voor mannen als voor vrouwen.