• 300 gr spaghetti of een andere pastasoort naar keuze
• 2 el olijfolie
• 1 kleine ajuin in ringen gesneden
• 200 gr kastanjechampignons
• 1 teentje knoflook geperst
• 125 ml plantaardige culinaire room
• 200 ml ongezoete amandelmelk of andere plantaardige drink
• 1 el maizena of arrowroot of meel
• 5 blokjes diepvries spinazie
• 3 artisjokharten (uit blik of pot), gesneden
• verse peterselie
• 2 el olijfolie
• 1 kleine ajuin in ringen gesneden
• 200 gr kastanjechampignons
• 1 teentje knoflook geperst
• 125 ml plantaardige culinaire room
• 200 ml ongezoete amandelmelk of andere plantaardige drink
• 1 el maizena of arrowroot of meel
• 5 blokjes diepvries spinazie
• 3 artisjokharten (uit blik of pot), gesneden
• verse peterselie