Belgische chocolade
Belgen zijn trots op hun chocolade en met Belvas hebben we een bio-producent van eigen bodem in de rangen. Zij gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten, zowel voor de chocolade (met 72% cacao) als voor de boter, bio-amandelen, -noten, biologische room van lokale herkomst, vanille en alle andere ingrediënten die worden gebruikt in de chocolaterie. Probeer zeker eens hun heerlijke truffels!
Rrrraw
Over de grens, in Nederland, vinden we producent Lovechock terug. De rauwe chocolade – de cacaobonen werden maximaal tot 45° verwarmd – laat je ervaren hoe cacao natuurlijk smaakt. Lovechock is 100% biologisch, past in een veganistisch dieet, bevat flavonoïden en is melk-, soja- en glutenvrij. Naast zuivere chocolade, pakken ze ook uit met tal van smaaksensaties zoals Blueberry & Hemp seed en Almond & baobab.
Je chocoladehonger nog niet gestild? Bij Het Natuurhuis zijn fijnproevers aan zet. In onze winkel vind je nog meer chocolade terug van onder meer Rapunzel, Terra Etica, Bonvita, Bovetti en meer!