In het mandje…

In 2014 werd bij Amber Coeliakie vastgesteld, een hele verandering in haar leven. Bij de pakken zitten deed ze echter niet. Via haar Instagramaccount @amberglutenblij geeft Amber een inkijk in haar glutenvrije bestaan om lotgenoten (en anderen) te inspireren met producten, tips en recepten. 

Amber Stryckmans

 

“Mijn favoriete product? Bij Het Natuurhuis heb je echt een Walhalla aan Le Pain des Fleurs crackers. Dus het zijn sowieso mijn favoriete crackers! Het is wel fijn dat er zowel veel zoete als hartige smaken te verkrijgen zijn. En glutenvrij!”

Ook van de verstoog is ze fan. “De verse gerechtjes zijn een ideaal alternatief voor wanneer ik geen tijd of zin heb om iets te koken. Door de versheid en de ingrediënten die duidelijk worden weergegeven, kan ik hier met een gerust hart van genieten zonder stress dat er gluten in zouden zitten.”

“Ik ben heel blij met het aanbod van Het Natuurhuis”, zegt ze. “De ruime keuze zorgt ervoor dat ik makkelijk aan mijn glutenvrije producten kan komen zonder dat ik er lang naar moet zoeken of een lange afstand moet afleggen. Ik vind het fijn om in de winkel rond te snuisteren en op zoek te gaan naar nieuwe producten om te eten. En ik ontdek altijd wel het nieuws! Het is een fijne, toegankelijke winkel waar ik alles vind wat ik nodig heb.”

Mogen wij ook eens in jouw mandje kijken? Of heb je iets lekkers gemaakt met onze producten? Of bezoek jij ons omwille van een specifieke reden, zoals een allergie? Inspireer ons met een foto en tag @HetNatuurhuis op Instagram of stuur ons een berichtje, per mail, postduif, of ander duurzaam communicatiemiddel naar keuze!