
De Drie Wilgen: Belgische pionier in biologische fruitsappen
Jonge ondernemer aan de slag in grootvaders boomgaard De bezieler van De Drie Wilgen is Jan Hellemans. In de buurt is hij (nog steeds) bekend
Jonge ondernemer aan de slag in grootvaders boomgaard De bezieler van De Drie Wilgen is Jan Hellemans. In de buurt is hij (nog steeds) bekend
Kool: gezonder en voedzamer dan je denkt! De winter in België, dat betekent traditioneel veel koolgroenten op het menu. Denk maar aan, onder andere, spruitjes,
Snoeien, zaaien en insectenhotels maken Eerste agendapunt deze maand: snoeien! Algemeen geldt de regel: “een slechte tuinman snoeit te weinig”. Je moet onverbiddelijk zijn wanneer
Uitsluiting, dat is niks voor A Wanneer het gesprek start, valt meteen de passie op wanneer ze over hun organisatie en buurtwerken spreken. Heidi, stafmedewerker van
Van café naar foodtruck naar eigen vleesvervanger Bij Het Natuurhuis zijn we gek op inspirerende projecten met een mooi verhaal. We zijn daarom eens gaan
Bessen plukken en bereiden met familie of vrienden Bij Het Natuurhuis houden we van seizoensproducten. De herfst komt er aan. Dit betekent dat er heel
Bio gecertificeerd kwaliteitslabel Bij biologische producten moeten boeren en telers ervoor kiezen de natuur zoveel mogelijk hun werk te laten doen. Dit betekent: geen gebruik
Van avondschool naar gerenommeerde restaurants Oorspronkelijk wilde Matthijs studeren voor kinesist, maar zoals velen onder ons was de eerste studie niet meteen het schot