• 20min

200g Bloem
120g Kokosbloesemsuiker
50g Pompoenpuree
50g Appelmoes
180g Vegan boter (of kokosolie)
120g Vegan chocolate chips
1 koffielepel Pompoentaart kruiden
1 koffielepel kaneel
1 koffielepel bakpoeder

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Mix de vegan boter, kokossuiker, pompoenpuree en appelmoes in een grote kom. 

  3. Voeg de bloem, kaneel, pompoentaartkruiden en bakpoeder toe en meng het geheel goed. Het deeg moet een beetje plakkerig zijn, maar mag niet aan je handen plakken. Als dat toch het geval is, laat het deeg dan 10-15 minuten afkoelen. 

  4. Gebruik een lepel of ijsschepper om het deeg op het bakpapier te scheppen en de koekjes ongeveer 5 cm uit elkaar te halen. Je zou ongeveer 18 koekjes moeten hebben, afhankelijk van hoe groot de deegbolletjes zijn.

  5. Plaats de bakplaat in de oven en bak 8-9 minuten, tot de randen stevig en lichtbruin zijn. 

  6. Haal uit de oven en laat de koekjes 10 minuten op de bakplaat rusten voordat je ze serveert. Smakelijk!