Een totaalconcept voor wie zich toelegt op een bepaalde levenswijze.

Ons assortiment natuurlijke & biologische voeding, ecologische gebruiksartikelen en natuurlijke cosmetica is perfect voor wie veganist of vegetariër is, een specifiek dieet volgt of last heeft van allergieën.

Wie vertelt ons verhaal beter dan wijzelf?

Wie vaker in de winkel komt, kent onze gezichten al wel. We vertellen je graag onze visie en waarom we met zoveel liefde aan Het Natuurhuis bouwen.

Josée

De Herboristerie

Roselien

Het Salon

Dieter

De visie

Partner in de kijker

Een nieuw gamma gezonde drankjes met thee als ruggengraat uit het lokale Hemiksem? Lekkere iced tea zonder gebruik te maken van poeders, bewaarmiddelen, kleuradditieven, artificiële smaken of geraffineerde suikers? En bovendien fairtrade, biologisch en organisch? Dat moet Sampa Tea zijn. Dik twee jaar geleden zochten een aantal vrienden met internationale achtergronden een creatief en zinvol foodproject. Samen brouwden ze Sampa Tea Company.

Het gamma bestaat momenteel uit vier smaken: Black Tea Lemon, Hibiscus Tea, Green Tea Mint en Chai Cola.

We hebben een nieuw gezicht

Onlangs kreeg Het Natuurhuis een nieuw gezicht. Centraal in onze vernieuwde huisstijl staat Demeter: godin van de landbouw en de gewassen. Zij staat symbool voor de persoonlijke aanpak die we heel belangrijk vinden bij Het Natuurhuis. 

Created with Sketch.

Geschiedenis

Van dieetwinkeltje naar totaalconcept

Het Natuurhuis werd in 1977 opgericht als tegenreactie op de industriële voedingsrevolutie, waarbij voeding steeds meer geraffineerd werd. Wat begon met natuurlijke voeding breidde al snel uit naar natuurlijke cosmeticaproducten, kruiden en supplementen. Vandaag zijn er 2 grote winkels: een in Merksem en een in Antwerpen. In de Antwerpse winkel kan je ook terecht voor een natuurlijke knip- en schoonheidsbeurt.

Partners

Samenwerken met gelijkgestemde zielen

Bij het Natuurhuis kiezen we voor een duurzame relatie met onze partners. We gaan voor eerlijke prijzen en werken zoveel mogelijke met lokale leveranciers samen. Uiteindelijk plukken ook onze klanten daar de (natuurlijke) vruchten van.

Wij zoeken ambassadeurs

We zoeken ambassadeurs die volledig achter onze filosofie staan en dat ook in hun persoonlijke leven uitdragen.