Nieuwe producten, gevestigde waarden, supergezond of slechts een klein beetje gezond, iedereen heeft andere producten in zijn of haar mandje zitten. Welke kunnen jou het meeste bekoren? Heb je een favoriet in de verstoog? Kom je voor ons grote aanbod aan verse ingrediënten? Of snuffel je graag door onze eco friendly non-foodafdeling? Kortom, wat zit er in jouw mandje? Steffi liet alvast even in het hare kijken.

 

We vernieuwen regelmatig ons aanbod in de verstoog en sinds kort hebben bij Het Natuurhuis de lasagne naar een recept van de populaire vegan Instagrammer @ellencharlottemarie. Zij liet zich in onze winkel voornamelijk verleiden door al het lekkers in de verstoog.  “Ik was uitgenodigd voor een feestje waar het de bedoeling was dat iedereen iets zou meebrengen. Maar omdat ik geen zin had om tussen Kerst en Nieuw nog meer in de keuken door te brengen, viel mijn oog op de vegan lasagne van @ellencharlottemarie. Die was zijn geld helemaal waard. Echt superlekker!” 

"Verstoog"

Ook de veelzijdige smaken van Yugen Kombucha vallen in de smaak bij Steffi. “Ik had het al wel gedronken, maar was erg nieuwsgierig naar de Kombucha uit de folder van januari. Het idee dat er drijvende zwammen in je drinken hebben gezeten klinkt misschien wat vreemd. Maar Kombucha is veel lekkerder dan het klinkt. Bovendien zijn ze ook een gezonder alternatief voor frisdranken. Af en toe een glaasje Kombucha tussen al het water en theetjes door kan dus wel smaken.”

Dat ze graag naar het Natuurhuis komt horen we uiteraard graag. Maar het beste compliment had ze voor onze verse kokoskoeken. “Het is altijd leuk om nog iets mee te nemen om te snacken”, zegt ze. “Ik kocht nog snel een koek, tijdens de feestdagen mag je jezelf toch wel wat extra verwennen, toch? En toen ik die even later opat, bleek het de beste kokoskoek ever.” 

Mogen wij ook eens in jouw mandje kijken? Of heb je iets lekkers gemaakt met onze producten? Inspireer ons met een foto en tag @HetNatuurhuis op Instagram!